RUILEN OF RETOURNEREN

Product ruilen

Als u ertoe besluit om uw product die u online via onze webshop hebt aangeschaft te ruilen dan zal de prijs van het nieuwe product worden verrekend met het eerder betaalde bedrag. In het geval van een rest bedrag wordt deze binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

Producten aangeschaft via onze winkel mogen binnen 8 dagen worden geruild. In het geval van een restbedrag krijgt u een tegoedbon.


Reclamaties

Controleer het door u ontvangen artikel direct na ontvangst. Wanneer een artikel verkeerd geleverd, beschadigd of defect is, dient u hierover binnen 5 dagen na ontvangst van het artikel contact met ons op te nemen. 

Wanneer een artikel beschadigd of defect is, ontvangen wij graag een foto van de beschadiging of het defect. Indien het artikel defect is, kunt u dit in sommige gevallen niet fotograferen. Wij vragen u dan een e-mail te sturen met een beschrijving van het defect of telefonisch contact op te nemen. U kunt uw e-mail sturen naar info@westsingelhuys.nl. Het is ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via (+31)(0)33-7505805. De openingstijden vindt u op onze contactpagina. 

Indien er sprake is van een ondeugdelijk (defect of beschadigd) product, heeft 't Westsingelhuys het recht om het product te vervangen of te repareren voordat er een plicht bestaat om het aankoopbedrag terug te betalen. 

De verzendkosten die gemoeid zijn met het vervangen of repareren van een product komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor rekening van 't Westsingelhuys. Wij vergoeden alleen de standaard verzendkosten van €6,95 of (indien het pakket grote afmetingen heeft) €13,25. 


Product retourneren

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met het door u bestelde product dat u online via onze webshop heeft aangeschaft, dan kunt u het product retourneren. U heeft hiervoor tot 14 dagen na ontvangst de tijd. Koper dient binnen de eerder gestelde termijn per e-mail info@westsingelhuys.nl aan te geven dat hij/zij het product wilt retourneren. Retour zenden geschiedt voor rekening en risico van de koper. Eventueel gemaakte montagekosten of leveringstoeslagen zijn ook voor uw eigen rekening. Schade ontstaan door ondeugdelijk verpakken bij retourneren wordt afgetrokken van het te restitueren bedrag.

 

Retour adres:

't Westsingelhuys
Westsingel 3
3811 BA Amersfoort

 

Geretourneerde artikelen worden bij ons op de volgende punten gecontroleerd:

- Het artikel dient in originele staat te zijn.
- Het artikel dient verpakt te zijn in de complete originele verpakking (inclusief binnenverpakking). Eventuele luchtkussens of andere beschermingsmaterialen dienen ook aanwezig te zijn. 
- De verpakking van het artikel mag niet beschreven zijn. Ons adres dient u dan ook op een briefje te schrijven dat u op de doos plakt. 
- Het artikel mag niet zijn gebruikt en er mogen geen wijzigingen aan het artikel zijn aangebracht. 

Alleen als uw retourzending aan bovengenoemde voorwaarden voldoet, zal het aankoopbedrag op uw rekening worden teruggestort. De terugstorting vindt plaats binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retourzending.

Bij aankoop van producten in de showroom/winkel ontvangt u bij retour een tegoedbon deze zonder einddatum  in onze showroom/winkel besteed kan worden.
Artikelen welke op maat zijn vervaardigd, dan wel artikelen die op speciaal verzoek zijn besteld zijn uitgesloten van recht op retourneren.